Meer dan 30 jaar ervaring in industriële filterinstallaties

Welders Filtration Technology ontwerpt én produceert industriële filterinstallaties op maat. Sinds de start in 1982 onder de vleugels van Welders NV, en op eigen benen sinds 1990, zijn we uitgegroeid tot dé specialist in filterpersen, zeefbandpersen, indiktafels en indiktrommels. Onze roots liggen dan wel in Aalst (België), we bedienen klanten van over de hele wereld in allerlei toepassingen in de procesindustrie, de openbare en industriële afwatersector.

WFT NV als partner in filteroplossingen

Grote namen als Umicore, Aquafin, Friesland Campina , Arcelor, Ashland en vele andere kiezen voor WFT vanwege de expertise en knowhow die we in al die jaren hebben opgebouwd. Bovendien bieden we totaaloplossingen én begeleiding van a tot z.

Onze ervaren ingenieurs bedenken voor elk project een filteroplossing op maat. Daarvoor komen ze steeds ter plaatse voor een uitgebreide voorstudie. Van zodra het concept is uitgetekend, wordt de filterinstallatie gebouwd in onze eigen productiehal. Na een testperiode bij WFT volgt dan de montage bij de klant. Wij zorgen voor het transport, de plaatsing en afstellen van de machine zodat u onmiddellijk aan de slag kunt. Staat uw filter op een moeilijk bereikbare plaats? Wij hebben de expertise om uw installatie via het dak, een zijmuur of desnoods via de kelder binnen te loodsen.

Onderhoud, herstelling en beveiliging van filterinstallaties

Hebt u al een filterinstallatie? Dan is Welders Filtration Technology de aangewezen partij om uw apparatuur in perfecte staat te houden. Onze ervaren technici monitoren het rendement van de installatie en grijpen in waar nodig. Zo behoudt u een toprendement én bent u wettelijk steeds volledig in orde.

Maak van WFT uw partner in onderhoud en reparatie van filterinstallaties

Wij leveren ook onderdelen, zowel voor eigen realisaties als voor installaties van andere producenten zoals bijvoorbeeld filterplaten, filterdoeken, hydraulische componenten, veiligheidslichtschermen, veiligheidsroosters op maat, ( platen)transportsystemen, draagstructuren , enzovoort.

Website by The Online Nut Company